Muzefair 6 juli 2024

Maanden aan voorbereiding zijn er aan vooraf gegaan. Maar zaterdag 6 juli was het dan zover, de tweede Muzefair van Hall is een feit.

De weersvoorspellingen lieten lange tijd niet veel goeds zien maar met maar 1 buitje waren de weergoden ons goed gezind. Mede hierdoor was het een komen en gaan van bezoekers op het door Hall Gastvrij mooi aangeklede terrein.

In de tent en op het foodplein was het lekker druk en o.a. de zelf gemaakte taarten, patat en hamburgers vonden gretig aftrek.

Nieuw dit jaar was het kinderplein met kramen voor de jeugd. Daarnaast kon de jeugd in de pipowagen lekker knutselen en zich laten schminken.

Vaste onderdelen, die destijds ook al bij de Muzemarkt waren, zijn de handtekeningenkaart, het rad van avontuur en de bekende veiling waar de Muzefair mee werd afgesloten. De veilingmeester wist hier een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor in de clubkas.

Voor de handtekeningenkaart waren veel mooie prijzen ingezameld en de hoofdprijs was een rondvlucht boven Hall aangeboden door Franks Rondvluchten.

Winnaar Rondvlucht boven Hall: Ben Holdijk

Winnaar Lunch Groot Boerle: Tineke Ellenbroek

Winnaar Waardebon Bello: Rene van Wessel

Winnaar Waardebon De Vroolijke Frans: Andre van Welie

Wij bedanken alle vrijwilligers en sponsoren voor een onvergetelijke dag. Onze speciale dank gaat uit voor de Familie Wartena voor het open stellen van hun terrein Het Grote Hof.