Muziekvereniging Door Eendracht Sterk

Muzefair

Zaterdag 2 Juli 2024, 2de Hallse Muzefair

Zaterdag 6 juli is onze Muzefair er weer.
Maar om het tot een groot succes te brengen hebben we jullie hulp nodig.

- Wilt u zelf iets verkopen? Neem contact op met Greet  Kraaijeveld 06-44654567

- Heeft u nog veilingwaardige of verkoopbare spullen? Neem dan contact met 1 van deze heren op. John van Zadelhoff 06-12835476 of Henry Leeflang 06-22687533.

 

 

D.E.S. Hall

van alle markten thuis

Muziekvereniging D.E.S. uit Hall onderscheidt zich van andere muziekverenigingen in de omgeving. Waarom? Onze vereniging is laagdrempelig en richt zich met name op wat er lokaal in ons dorp en in de buurt gebeurt.
Jong en oud, de één met veel talent en de ander met wat minder, samen maken we herkenbare muziek en laten we van ons horen. In het fanfareorkest of bij de slagwerkgroep, op straat, op de Hallse Muzemarkt, bij de kermis, met concerten of optredens in de Wheme  of zaal Bello, of zomaar, “ergens” op locatie in het dorp. Natuurlijk ook altijd aanwezig bij bijzondere gelegenheden. De 4 mei-herdenkingen in Hall en Brummen, Kerst in de kerk, Sinterklaas, Hemelvaartsdag en Wintermarkt.

 

D.E.S., betrokken en dynamisch.
Altijd aanwezig en van alle markten thuis!

Oud Papier kalender

 

  • zaterdag 4 mei 2024
  • zaterdag 1 juni 2024
  • zaterdag 13 juli 2024
  • zaterdag 3 augustus 2024
  • zaterdag 7 september 2024
  • zaterdag 5 oktober 2024

De containers worden met de zijlader opgehaald. Zet de containers uiterlijk ‘s morgens om 8:00 uur ,met de handvaten van de openbare weg af, klaar. Losse dozen of zakken worden niet mee genomen.

Het laatste nieuws

Jaarvergadering

Dinsdag 20 februari waren bijna alle leden aanwezig op onze algemene ledenvergadering. zoals elk jaar komt daar alles van het afgelopen jaar aan de orde en kijken we alvast vooruit naar het komende jaar. Tijdens deze vergadering hebben we afscheid genomen van onze secretaris Nicolien. Nicolien heeft in 2006 zitting genomen in het bestuur en […]

IMG_0474

Nieuwjaarsconcert

Zondag 21 januari was het zover, het nieuwjaarsconcert van de slagwerkers. Fijn om te zien dat de zaal weer lekker gevuld was. Na het welkomstwoord van de voorzitter lieten de slagwerkers een gevarieerd programma horen. Halverwege het concert was het de beurt aan het opleidingsorkest van Wilhelmina Spankeren om van zich te laten horen. Ze […]