U bevindt zich hier: Najaarsconcert 19 november 2017

Op zondagmiddag 19 november jl.  genoten vele muziekliefhebbers van een zeer succesvol najaarsconcert bij partycentrum Bello in Hall gegeven door de Muziekverenigingen D.E.S. uit Hall en La Fraternité uit Rhienderen.

Het programma werd geopend door de leerlingenorkesten van beide verenigingen die als gezamenlijk orkest, ondersteund door enkele volwassen leden, op een enthousiaste manier lieten horen wat ze allemaal al geleerd hebben in slechts korte tijd. Ze brachten onder leiding van de dirigenten van beide verenigingen de werken Railwaytraffic en Cowboys & Indians te gehore en werden hiervoor met zeer groot applaus bedankt door het publiek.

Hierna was het de beurt aan het fanfareorkest van D.E.S. die onder leiding van hun dirigent Willem Jan Jolink. Zij begonnen met de Millina Overture, muziek uit de film Out of Africa, een prachtige Spaanse paso doble met als titel Consuelo Cisar en als afsluiter Movie Milestones, een medley met filmmuziek van Hans Zimmer.

Na afloop van dit optreden werd Tonny Heezen gehuldigd voor zijn 40 jarig jubileum als lid van onze vereniging.

Het podium werd hierna beklommen door de slagwerkgroep van D.E.S. die zorgden voor het nodige slagwerkgeweld. Vooral in de laatste twee nummers  Party time en de medley Hitmix, was dit goed te horen.

De harmonie van La Fraternité nam hierna het stokje over en ze speelden onder leiding van hun dirigent Andy Kievits achtereenvolgens Cassiopeia, Moana, Skyfall en als afsluiter het lekkere swingende Hawai Five-o uit de gelijknamige TV serie.

De harmonie en fanfare werden vervolgens samengevoegd tot één groot orkest. Onder leiding van Andy Kievits werd door dit grote orkest Free World Fantasy van de bekende componist Jacob de Haan ten gehore gebracht en vervolgens als afsluiter onder leiding van Willem Jan Jolink Let me entertain you, een medley van bekende Robbie Williams nummers.

Beide verenigingen kunnen terugkijken op een zeer geslaagde samenwerking die in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar zal zijn Het was een zeer geslaagd concert dat erg werd gewaardeerd door het in grote getale aanwezige publiek.

<< klik hiervoor de foto's >>Website laten maken door: Best4u Group B.V.