U bevindt zich hier: Muzemarkt 6 juli 2019
Op zaterdag 6 juli a.s. organiseren wij alweer de 44ste editie van de bekende Hallse Muzemarkt. 
Deze grote rommelmarkt behoort al jaren tot één van de grootste plaatselijke activiteiten en kan door de gezellig sfeer in de prachtige pastorietuin altijd rekenen op een zeer grote publieke belangstelling vanuit de verre omgeving.
 
Behalve allerlei rommelmarktspullen is er nog veel meer te vinden op de Muzemarkt. 
Een bloemetje voor in de tuin of op de vaas, een grote sortering van allerhande boeken, nostalgische spullen uit grootmoeders tijd, er is voor ieder wat wils!
 
Ook voor jeugdige bezoekers is er van alles te beleven. De jeugd kan zich vermaken op het springkussen of laten schminken en voor de allerkleinsten zijn er weer leuke creatieve bezigheden en spelletjes waarbij mooie prijzen te winnen zijn.
 
De inwendige mens wordt uiteraard ook niet vergeten. Koffie met gebak en voor tussen de middag de overheerlijke Hallse pannenkoeken, of een hartige hap bij de friteskraam.
 
De vele sponsoren hebben er voor gezorgd dat in de tent Johan Welmers het bekende Rad van Avontuur weer vele rondjes kan laten draaien.
Wie meedoet weet zich bijna altijd verzekerd van een prachtige prijs.
Evenals voorgaande jaren zijn er ook nu weer speciale kinderrondjes.

 
Om 13.30 uur is de muzikale eindpresentatie van het muziekproject Suc6 met DES, dat de vereniging vorig jaar in samenwerking met de basisschool de Vossestaart is opgestart.U zult horen dat de kinderen in staat zijn om na een periode van slechts 3 maanden al een leuk stukje muziek ten gehore te brengen.

Hoogtepunt is om 14.30 uur de veiling onder leiding van veilingmeester Henry Leeflang, die ongetwijfeld weer zal zorgen voor veel spektakel en amusement.
 
Graag zien we U op zaterdag 6 juli, vanaf 10.00 uur in de pastorietuin in Hall.  
 
NB: heeft u nog bruikbare spulletjes (geen bedden, wandmeubels, bankstellen, koelkasten, diepvriezers, grote TV's enz.) en wilt u die kwijt of zomaar schenken, neem dan contact op met onze coördinator Sandra Schotpoort, te bereiken op 0575-560322.
 Website laten maken door: Best4u Group B.V.