U bevindt zich hier: Muzemarkt

MUZEMARKT


Al bijna 40 jaar een jaarlijks terugkerende activiteit op de eerste zaterdag in juli en inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat ook ver buiten Hall een grote reputatie geniet.  

De Muzemarkt, zoals wij onze rommelmarkt noemen, is een onmisbare schakel in ons financiële plaatje. Door haar geheel eigen opzet en sfeer trekt de markt al jaren vele bezoekers, ook uit de verre omgeving.  

Speciale attracties natuurlijk de altijd verrassende veiling met al dan niet waardevolle spullen en het Rad van Avontuur waar iedereen wel een keer prijs heeft.  

Maar hoe goed je ook je best doet, zonder de sponsoring van vele bedrijven uit Hall, Eerbeek, Brummen en directe omgeving en zonder medewerking van al onze leden en vele andere vrijwilligers zouden we onze Muzemarkt natuurlijk niet kunnen organiseren. Niettemin zijn we er trots op dat de Muzemarkt, naast het Oranjefeest, de Kermis en de Wintermarkt één van de belangrijkste evenementen in ons dorp is.

Heeft u ook nog bruikbare spullen voor onze rommelmarkt, bel dan met onze coördinator Sandra Schotpoort, tel. 0575-560322.

Terug>>>Website laten maken door: Best4u Group B.V.