U bevindt zich hier: jubilea

JUBILEA


Van haar jubilea weet D.E.S. altijd wel iets bijzonders te maken.  Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum werd er een groot festival en een kermis georganiseerd in de weilanden achter het voormalig café De Bok.  Namens de bevolking kreeg D.E.S. een vaandel aangeboden. 

ImageAls de vereniging in 1970 25 jaar bestaat is ze onderhand toe aan nieuwe instrumenten. Het benodigde bedrag, ruim f. 17.000,00 werd door de Hallse verenigingen en bevolking bijeengebracht. Op het feestterrein achter de Hallse school werd een muziekconcours georganiseerd, waaraan 16 verenigingen uit het hele land deelnamen. In de grote feesttent was ’s avonds een optreden van de George Baker Selection en een dag later van de Boertjes van Buuten. 

Het 50-jarig jubileum werd enigszins ingetogen gevierd met een jubileumconcert, grote receptie en een feestavond voor alle leden, maar bij 60 jaar werd weer groots uitgepakt. Een fantastisch jubileumweekend in een eigen tent, een concert met medewerking van de Hallse Zang en Popkoor Sparkling, gepresenteerd door de bekende presentatrice van TV Gelderland, Angelique Krüger, de volgende dag een optreden van de Nederlandse Politie Steelband,  het was een gebeuren waarover nog lang nagepraat zal worden.

 
Terug>>>Website laten maken door: Best4u Group B.V.