U bevindt zich hier: optredens

Image

OPTREDENS


Aan optredens had de jonge vereniging vroeger beslist geen gebrek. D.E.S. verleende haar medewerking aan praktisch iedere activiteit die er maar plaats vond in Hall en omgeving.

Of het nu de Zang was met een behaalde eerste prijs, de voetbalclub S.H.E. met een kampioenschap, de opening van de Hallse brug, de intocht van de schooljeugd na hun jaarlijkse uitstapje, serenades aan terugkerende Indië-gangers of jubilea en feesten van dorpsgenoten, je kon het zo gek niet bedenken of D.E.S. liet van zich horen!  

Ook voor wat betreft de meer serieuze presentatie was D.E.S. erg actief. Bijna ieder jaar wel werd er deelgenomen aan een concours of festival. Altijd met heel veel plezier en lol en vaak ook met goede resultaten. Hoogtepunt was de deelname aan een concours in Nijeveen op 4 november 1973 in de afdeling Uitmuntendheid. 

Concerten voor de eigen bevolking, beter bekend als “de uitvoering”, waren ook altijd een feest.In de beginjaren werden maar liefst 3 uitvoeringen gegeven, met voor de pauze muziek en na de pauze toneel door eigen leden. In 1959 ging men terug naar 2 uitvoeringen met een bal na en sinds 1995 is er jaarlijks één groot concert. Het bal na heeft de tand des tijds niet overleefd.

 
Terug>>>Website laten maken door: Best4u Group B.V.